Lyssia Baudet: “Geen stappen overslaan”

Lyssia Baudet: “Geen stappen overslaan”

Foto om .
24/01/2023

Dit seizoen neemt Lyssia Baudet deel aan de Clio Trophy Belgium, in het gezelschap van de ervaren corijder Daphné Henry.

“Uiteraard ben ik in de wolken dat mijn recente ervaring in de Condrozrally een vervolg krijgt. Daphné heb ik trouwens tijdens die wedstrijd leren kennen. Op het ogenblik probeer ik mijn conditie op peil te houden en zet ik tegelijk mijn studies kinesitherapie verder. Dit seizoen wil ik heel wat leren, vooruitgang boeken, en vooral geen stappen overslaan. Ik reken op de ervaring van mijn co om daar in te slagen.”
DAPHNÉ HENRY: “HET KLIKT NU AL HELEMAAL MET LYSSIA”

Daphné Henry heeft al een vijftigtal rally’s op haar actief.

“Vorig seizoen werkte ik nogal wat wedstrijden af met een kleine voortrekker, maar ik ben ook al een paar jaar als corijder actief. Toen Lyssia me voorstelde om het hele seizoen samen met haar af te werken, heb ik onmiddellijk ja gezegd. Ik vind het een hele eer de kleuren van het RACB National Team te mogen dragen. Tijdens de Spa Rally hebben we het parcours samen verkend en het klikte onmiddellijk. Mijn hele ervaring van de rallysport staat nu in dienst van Lyssia.”