Nieuwe website voor Kroon-Oil

Foto om .
Watermerk BRC
28/08/2024

Kroon-Oil, de naming sponsor van het Belgian Rally Championship, heeft een nieuwe website gelanceerd.

Deze is ontworpen om miljoenen gebruikers wereldwijd een optimale ervaring te bieden. Met een moderne en toekomstbestendige infrastructuur zet Kroon-Oil de standaard voor de toekomst. Met de nieuwe website www.kroon-oil.com krijgt u een betere gebruikerservaring, geavanceerde zoekfuncties en een fantastisch design. U zal sneller en efficiënter kunnen werken.

De bekende en vertrouwde adviestool staat nog steeds centraal op de website en verzorgt jaarlijks meer dan 7 miljoen unieke productadviezen. De tool werd verder ontwikkeld, zodat u nog sneller en efficiënter de juiste smeermiddelen voor elk voertuig of machine kunt vinden. U kunt op de vertrouwde manier zoeken via kenteken, of gebruik maken van onze geavanceerdere slimme zoekfunctie voor directe resultaten. De site biedt relevante informatie die speciaal is afgestemd op uw behoeften.

Nieuwe tools

Maar dat is niet alles! Naast het zoeken op kenteken of via onze slimme zoekfunctionaliteit, introduceert Kroon-Oil een unieke feature: de kentekenscan. U kunt nu heel eenvoudig het juiste voertuig vinden door simpelweg de kentekenplaat te scannen met uw mobiele apparaat, direct vanuit de browser. Vooralsnog is deze gave feature alleen beschikbaar voor landen waar kentekenadvies beschikbaar is: Nederland, Denemarken en Noorwegen.

En alsof dat nog niet genoeg is, introduceren we ook de EAN-code scan functie (rechts in de zoekbalk). Deze gave tool is ontwikkeld om het de professional nog eenvoudiger te maken en is beschikbaar vanuit de browser via uw mobiel of tablet. Hiermee kunt u heel gemakkelijk het juiste product vinden door simpelweg de EAN-code te scannen. En als u een ProShop-account heeft, kunt u zelfs direct het product in uw winkelwagen stoppen en vervolgens bestellen.

Producten

Onze voormalige catalogus heeft nu een nieuwe naam gekregen: ‘Producten’. Deze pagina is flink uitgebreid met slimme filteropties, zodat u nog effectiever kunt zoeken op kenmerken zoals viscositeit, specificaties, categorieën, verpakkingen en nog veel meer. U krijgt een overzichtelijke presentatie van productopties die perfect aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren.

Het moderne platform zal bovendien verder blijven evolueren om de gebruikservaringen blijvend te verbeteren. Ervaar het zelf op www.kroon-oil.com