Tweede overwinning op rij voor Amaury Molle in GT

DSC
Watermerk BRC
21/08/2023

De zomer van 2023 is erg gunstig geweest voor Amaury Molle , die de RGT-overwinning behaalt voor de tweede opeenvolgende rally! Na Ypres in juni pakt hij opnieuw de overwinning in Oudenaarde, achter het stuur van zijn ALPINE A110 RGT uitgerust met MRF Tyres!

Amaury Molle (Piloot): Het is gewoon een perfect weekend geweest! Ideale wegomstandigheden, een auto die foutloos presteerde als een klok en hoogwaardige banden! Winnen hier in Oudenaarde is cruciaal voor het kampioenschap met de behaalde punten dit weekend.

Maar het is niet alleen een overwinning; het is ook het beste resultaat van Amaury in de BRC, aangezien hij als 5e algemeen eindigt!

Amaury Molle (Piloot): “Een top 5-plaats in de BRC lag binnen ons bereik gezien de deelnemerslijst. Dit resultaat behalen is uiteindelijk een aanzienlijke bonus die vreugde brengt! Ik geloof dat we nog harder hadden kunnen gaan, maar we moesten de race intelligent beheren, en dit resultaat bevredigt me enorm.”

Alex Dubois (Co-piloot): “Terugkerend na het verkennen van de prachtige etappes van de Aarova Oudenaarde Rally, heb ik weer veel geleerd naast Amaury, en ik ben blij dat ik dit weekend deel uitmaakte van zijn succes in een buitengewone auto! Een geweldige ervaring in België, vriendelijke mensen ontmoeten in de persoonlijke en professionele kring van mijn coureur voor het weekend; ik bedank iedereen die me advies heeft gegeven om me zo snel mogelijk aan deze nieuwe omgeving aan te passen!”

Frank De Tant (Alpine Centre Gent): “Wat kan ik zeggen? De ALPINE A110 RGT is een fantastische machine! Opnieuw een overwinning en een vijfde plaats in het algemeen klassement in een rally die ons, Alpine Centre Gent, de ‘home’ Grand Prix is, brengt ons veel vreugde. Op naar de volgende overwinning!”

De volgende afspraak voor Amaury Molle is over een maand voor het volgende BRC-kampioenschapsevenement. Het zal de East Belgian Rally zijn, een race met een zeer natuurlijk profiel, waar de ALPINE A110 RGT zich in zijn element zal voelen met de MRF Tyres!”