Amaury Molle: “Een te lange zomerstop”

YPRES(JoHe)
Watermerk BRC
18/08/2023

Amaury Molle zal dit weekend terugkeren naar de Aarova Oudenaarde Rally! Dit wordt zijn tweede optreden in een Cup-evenement van het Belgisch kampioenschap.

Amaury Molle (Piloot): Ik ben erg enthousiast om dit weekend weer in de competitie te zijn! Hoewel ik niet doorhad hoe snel de tijd voorbijging, was de pauze sinds onze overwinning in Ieper te lang. Ik moest weer achter het stuur kruipen, en ik ben erg blij dat we dit evenement aan de kalender konden toevoegen!

Voor deze gelegenheid wordt Amaury Molle vergezeld door Alex Dubois, een Franse co-piloot uit de regio Nord-Pas-de-Calais en afkomstig van het FFSA Rallye Jeune France-programma!

Alex Dubois (Co-piloot): “Ik ben opgetogen om aan deze rally deel te nemen naast Amaury, die ik bedank voor zijn vertrouwen. Dit is voor mij een kans om dit jaar een andere autoklasse te ontdekken en mijn rol als co-piloot verder te ontwikkelen. Dank aan Thomas Walbrecq voor zijn waardevolle advies. Ik kan niet wachten om te beginnen!

Oudenaarde biedt een geweldige kans voor het team om zoveel mogelijk punten te verzamelen voor het kampioenschap. Dit is duidelijk het doel dat het duo zal hebben, met een ALPINE A110 RGT van Chazel Technologies met het nummer #9 dit weekend.

Amaury Molle (Piloot):  “Ik zie deze rally als een uitstekende gelegenheid om belangrijke punten te scoren voor het kampioenschap. We zijn van plan om opnieuw de efficiëntie van de MRF Tyres en de ALPINE A110 RGT te laten zien ten opzichte van de concurrentie.”

Sluit je bij ons aan vanaf vrijdagavond voor de startceremonie. De rally gaat zaterdagochtend van start en omvat een dag met 12 speciale etappes door de twee taalregio’s van het land.