7 BRC-manches voor Emile Breittmayer in 2024

Watermerk BRC
10/01/2024

Ruim een maand voor de openingswedstrijd van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2024, heeft Emile Breittmayer zijn programma voor het komende seizoen al aangekondigd. De Brusselaar die vorig jaar zijn eerste volledige campagne afwerkte in het BRC, zal samen met Alexis Thomas 7 BRC-manches afwerken. Niet met de Skoda Fabia die hij vorig jaar bestuurde, maar wellicht met een Citroën C3 Rally2.
Het programma telt 6 manches van Divisie 1 (Haspengouw, Wallonie, Ieper, Omloop van Vlaanderen, East Belgian Rally en de Spa Rally) en één manche van Divisie 2, de Aarova Rally.
Daarnaast zal de sympathieke piloot als voorbereiding een aantal geselecteerde wedstrijden afwerken, zoals de Rallye du Touquet en de Rallye d’Antibes in Frankrijk, de Central European Rally (WRC) en enkele provinciale wedstrijden zoals de Rallye Salamandre, de Rallye de la Haute Senne en de JMC Rallye Haute Fagnes.
Ongetwijfeld zal Emile ook dit jaar regelmatig het gezelschap krijgen van zijn pa Olivier in één van de mythische historische bolides uit de collectie van Breitt Racing.