Amaury Molle gaat de uitdaging aan in Bertrix

TAC KL
Watermerk BRC
09/06/2023

Een gloednieuwe rally in het Belgisch kampioenschap als volgende uitdaging voor Amaury Molle!

De volgende wedstrijd op het programma voor de MRF Tyres-coureur met zijn ALPINE A110 RGT zal plaatsvinden in de provincie Luxemburg, met het centrum van het evenement gevestigd in Bertrix.

Amaury Molle (Piloot): «Het weer belooft zomers te zijn en de wegen lijken geschikt voor onze Alpine! Het wordt dus een veelbelovend weekend! Na het bekijken van de video’s van de organisatie doet het parcours me denken aan Hongarije of zelfs Tsjechië, met reliëf, hobbels en verslechterd asfalt te midden van bossen. Samen met Thomas Walbrecq is het duidelijke doel om dit weekend de overwinning te behalen!»

Eerder dit jaar eindigde het team op het podium tijdens de TAC Rally voor hun eerste deelname met MRF Tyres op Belgische bodem!

Thomas Walbrecq (Co-piloot): «Ik kijk ernaar uit om deze prachtige, snelle en technische nieuwe uitdaging te ontdekken, alles wat we leuk vinden! Na de tweede plaats in de TAC Rally hoop ik dat we nog een klein stapje hoger kunnen zetten om ons te herinneren aan de overwinning van vorig jaar in Ieper.»  roept Thomas uit aan de vooravond van dit weekend.

We ontmoeten elkaar vrijdag om 18:00 uur voor de shakedown, gevolgd door de verkenningen op zaterdag. De eerste speciale etappe start op zaterdag om 17:41 uur, met nummer 16 op de deuren!