Niels Reynvoet copiloot van Jonas Dewilde… in Staden

DSC
Watermerk Junior BRC
05/08/2024

Niels Reynvoet begint als leider in het Belgisch kampioenschap binnen een maand aan de tweede seizoenshelft van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Volgend weekend staat hij aan de start van de Rally van Staden. Niet als rijder, maar als copiloot van Jonas Dewilde, de regerende Junior-kampioen die in zijn thuisrally met zijn Opel Corsa Rally4 aan de start komt. Voor Jonas Dewilde is zijn thuiswedstrijd al een eerste voorbereidingswedstrijd voor de Omloop van Vlaanderen.
“Het is al van Ieper geleden dat we nog in de wagen zaten, een voorbereidingswedstrijd is dus wel handig. Bovendien hebben we heel wat lokale partners die we ook in de kijker willen zetten,” aldus Jonas die in Staden Niels Reynvoet naast zich krijgt.

“Ik had Jonas al aan het werk gezien in Wervik en wil hem graag proberen te helpen om nog te groeien als piloot. We gaan dus naast de nota’s ook nog wat tips proberen mee te geven,” vertelt Niels die pas begin september opnieuw met de C3 Rally 2 in actie komt.

Naar aanleiding van de Rally van Staden organiseert de supportersclub van Jonas Dewilde komende donderdag de tweede rallyhappening aan de The Bukowski Bar in Staden.
“Er is een DJ en veel frisse pintjes, cocktails, lekkere braadworsten en heel wat collega rallypiloten komen met hun wagen om deze aan het publiek voor te stellen,” aldus Jonas die bijzonder fier is op zijn uitgebreide supportersclub. “Het doet me echt altijd iets als ik deze bende zie staan langs de weg of in het service, en met hun blauwe kledij en hun vlaggen vallen ze ook meteen op.”