Ardeca drie jaar langer naamsponsor van de Ardeca Ypres Rally

WhatsApp Image at ..
Watermerk BRC
08/10/2024

Na drie succesvolle edities van de Ardeca Ypres Rally, verlengt de Belgische fabrikant van olie- en smeermiddelen zijn engagement als naamsponsor van de Ypres Rally. Ook de komende drie jaar zal het familiebedrijf van de familie Vandecasteele de hoofd- en naamsponsor zijn van de Ardeca Ypres Rally.

Na jarenlang partner te zijn geweest van de Ypres Rally, engageerde het bedrijf uit Vichte zich drie jaar geleden tot naamsponsor van de wedstrijd. Na drie geslaagde edities, met onder andere een historische tweede WRC-editie in 2022, engageert de fabrikant van olie- en smeermiddelen zich ook de komende drie jaar als hoofdsponsor van de Ardeca Ypres Rally.

“We zijn heel enthousiast over de samenwerking met de verantwoordelijken en medewerkers van organisator Club Superstage. De Ypres Rally blijft een topevenement met nationale en internationale weerklank. We zijn heel tevreden over de return die we kregen op het vlak van naamsbekendheid, maar ons engagement ging veel verder. We hebben rond de Ardeca Ypres Rally een groots netwerkevenement georganiseerd voor onze klanten, medewerkers en andere zakenrelaties, waarbij we telkens ruim 1.000 genodigden tijdens de Ypres Rally een unieke beleving konden aanbieden in onze Ardeca Arena, onze eigen publiekszone. Dat werd duidelijk gewaardeerd door onze relaties,” vertelt CEO Arne Vandecasteele.

Het bedrijf heeft de voorbije 10 jaar voortdurend een groei gerealiseerd. Ook in een wereld waarin elektrificatie steeds toeneemt, houdt Ardeca meer dan stand, onder andere door oliën te ontwikkelen die bijdragen tot een lagere CO2-uitstoot. Het bedrijf uit Vichte telt ondertussen een 60-tal medewerkers in Vichte. Ook in de rallywereld heeft Ardeca naam gemaakt.
“In de loop der jaren heb ik Thierry Neuville goed leren kennen. We zijn vrienden geworden en ondertussen is Ardeca ook partner van zijn bedrijf LifeLive, dat onder andere cross Cars produceert en runt. Vandaar dat Thierry Neuville tijdens de vorige editie met plezier te gast was op de Ardeca Ypres Rally,” vertelt Arne Vandecasteele, die opgroeide in Zandvoorde, langs een van de klassementsproeven van de Ypres Rally.

Samen met Ardeca en dankzij dit verlengde engagement van de naamsponsor, zal Club Superstage ook de komende drie jaar topedities van de Ardeca Ypres Rally kunnen organiseren.