Xavier Dekeyser klaar voor Haspengouw

n
19/02/2023
Xavier Dekeyser en Nele Tassaert staan volgend weekend aan de start van de Rally van Haspengouw met een fonkelnieuwe Renault Clio Rally5. De wagen zal deze keer gerund worden door het team van Gilles Pyck.
“Na twee seizoenen hadden we onze Clio Rally5 verkocht en gingen we op zoek naar een nieuwe wagen. Na veel wikken en wegen hebben we toch opnieuw een Clio Rally5 gekocht, want die wagen is budgettair gewoon heel interessant. Ik heb me bovendien vorig jaar goed geamuseerd in de Clio Trophy, kan daarin nog progressie maken en het is vooral een competitieve auto die ook betrouwbaar is,” aldus Xavier Dekeyser.
Wat de service betreft, gaat XT Racing in zee met het team van Gilles Pyck. “We zijn PTR Racing enorm dankbaar voor de voorbije twee seizoenen, maar we wilden het wat kleinschaliger aanpakken en we hadden al langer een goede verstandhouding met het team van Gilles. We kunnen van hem en van zijn copiloot Emile Mourisse ook nog veel leren. We zijn klaar voor een tiental wedstrijden dit seizoen, te beginnen in Haspengouw.”