Spa Rally: tickets voor het weekend en per dag

EBR(JoHe)
Watermerk BRC
13/10/2024

De Spa Rally is de traditionele finale van het Belgian Rally Championship. Op zaterdag 30 november en zondag 1 december zal er nog meer belangstelling dan gewoonlijk zijn, want het wordt de tiende editie die door DG Sport is georganiseerd! Het startveld zal dan ook navenant zijn, met de gebruikelijke tenoren van het BRC en dus ook alle titelkandidaten, maar ook enkele andere sterren en lokale rijders die deze laatste wedstrijd van 2024 zeker niet willen missen.
Om praktische redenen heeft de organisatie besloten om dit jaar een tarief per dag en per weekend in te voeren. Het wordt de fans ook zeker aangeraden om tickets via de voorverkoop op de officiële website van de rally te kopen, al zal het uiteraard ook mogelijk zijn om ook ter plaatse nog tickets te kopen.
De ‘Full’-toegang, geldig op vrijdag (shakedown en qualifying stage) en op alle chronoritten van zaterdag en zondag, kost 30 euro in voorverkoop. Ter plaatse wordt dat 40 euro.
Zij die slechts voor één dag naar de Spa Rally willen trekken kunnen een ticket kopen voor 20 euro, een ticket voor vrijdag kost slechts 15 euro.
Duid de data dus maar aan in uw agenda, zo hoeft u niets van dé belangrijkste wedstrijd van het Belgische rallyseizoen te missen!